Megjelent: 2018. május 07.

A közgyűlés helye: Templomkert Kisvendéglő rendezvényterme
3780 Edelény, Miklós Gyula út 4. sz.

A közgyűlés időpontja: 2018. május 18. (péntek) 9.00 óra

 

A közgyűlés napirendje:

1. Beszámoló a 2017. évi munkáról – Csikász Gábor - elnök
2. 2017. évi pénzügyi beszámoló, mérleg megtárgyalása és elfogadása – Mecseiné Detki Hajnalka – könyvelő
3. Alapszabály módosítása – Csikász Gábor - elnök
4. 2018. évi munkaterv és költségvetés elfogadása – Lengyelné Bencze Viktória - főtitkár
5. Egyebek

A közgyűlés határozatképes, ha azon tagjainak 50 %-a és még 1 fő jelen van. Határozatképtelenség esetén a megismételt közgyűlés helye és ideje: 2018. május 18. 9.30 óra Templomkert Kisvendéglő rendezvényterme, 3780 Edelény, Miklós Gyula út 4. sz.

Az elnökség tájékoztatja az egyesület tagjait, hogy a határozatképtelenség miatt megismételt közgyűlés azonos napirenddel - a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes.

Tisztelettel kérem, hogy amennyiben nem tud részt venni a Közgyűlésen, gondoskodjon az Ön által képviselt szervezetből helyettesítő személy hivatalos delegálásáról meghatalmazás kitöltésével.

Megtisztelő jelenlétükre feltétlenül számítunk!

 

nea logo  VM logo  HermanOtto Intezet  magyar naturparkok logo

Média - Hírek

Legfrissebb Híreink

Megjelent: 2020. szeptember 1.

A bódvaszilasi református gyülekezet évek óta élen járó a református cigánymissziós közösségi munkában. A nehéz helyzetűek felzárkózását segítő kezdeményezéseik közül ki kell emelni az Európai Uniós forrásból fejlesztett Biztos Kezdet Gyerekházat és a svájci protestáns egyházak támogatásából (HEKS Program) működtetett tanodát.

Maga a település Magyarország egyik legszebb, ám máig szinte felfedezetlen vidékén fekszik. A Bódva-völgy felső szakasza az Aggteleki Nemzeti Park területéhez tartozik, több apró településsel és – a fájdalmas Trianoni döntés következtében – határ menti kistérségi központtá „fejlesztett” Bódvaszilassal.
      

A varázslatos természeti környezet felfedezésére évek óta indítanak különböző akciókat és kampányokat a turisztikai szakemberek.

Bővebben ...
Copyright © 2021 Kistérségi Fejlesztők Országos Szervezete Egyesület. All Right Reserved.
Powered By Joomla Perfect