Megjelent: 2016. augusztus 02.

nyari egyetem 2016Idén hetedik alkalommal kerül megrendezésre 2016. augusztus 16-19. között Prof. Dr. G. Fekete Éva szakmai vezetésével a Miskolci Egyetem Világ-és Regionális Gazdaságtan Intézete és az Észak-magyarországi Regionális Kutatásokért Alapítvány közös

szervezésében a leghátrányosabb helyzetű térségek társadalmi és gazdasági helyzetével, fejlesztési sajátosságaival foglalkozó LHH Nyári Egyetem Irotán.


Idei speciális témánk a társadalmi vállalkozások. A délelőtti órákban terepmunkára, délutánonként szakmai előadások hallgatására kerül sor. Előadóink és a délelőtti terepmunka segítségével arra keressük a választ, hogy milyen szerepe lehet a társadalmi innovációnak a perifériák fejlesztésében.
 

Jelentkezését kérem jelezze a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, hogy a szervezők segítségére legyünk!

Nagy örömünkre szolgálna, ha személyesen is találkozhatnánk Irotán!

Részletes program a linkre kattintva érhető el!

nyariegyetem program

Üdvözlettel:
Csikász Gábor
elnök

nea logo  VM logo  HermanOtto Intezet  magyar naturparkok logo

Média - Hírek

Legfrissebb Híreink

Megjelent: 2020. szeptember 1.

A bódvaszilasi református gyülekezet évek óta élen járó a református cigánymissziós közösségi munkában. A nehéz helyzetűek felzárkózását segítő kezdeményezéseik közül ki kell emelni az Európai Uniós forrásból fejlesztett Biztos Kezdet Gyerekházat és a svájci protestáns egyházak támogatásából (HEKS Program) működtetett tanodát.

Maga a település Magyarország egyik legszebb, ám máig szinte felfedezetlen vidékén fekszik. A Bódva-völgy felső szakasza az Aggteleki Nemzeti Park területéhez tartozik, több apró településsel és – a fájdalmas Trianoni döntés következtében – határ menti kistérségi központtá „fejlesztett” Bódvaszilassal.
      

A varázslatos természeti környezet felfedezésére évek óta indítanak különböző akciókat és kampányokat a turisztikai szakemberek.

Bővebben ...
Copyright © 2021 Kistérségi Fejlesztők Országos Szervezete Egyesület. All Right Reserved.
Powered By Joomla Perfect