Megjelent: 2016. augusztus 02.

nyari egyetem 2016Idén hetedik alkalommal kerül megrendezésre 2016. augusztus 16-19. között Prof. Dr. G. Fekete Éva szakmai vezetésével a Miskolci Egyetem Világ-és Regionális Gazdaságtan Intézete és az Észak-magyarországi Regionális Kutatásokért Alapítvány közös

szervezésében a leghátrányosabb helyzetű térségek társadalmi és gazdasági helyzetével, fejlesztési sajátosságaival foglalkozó LHH Nyári Egyetem Irotán.


Idei speciális témánk a társadalmi vállalkozások. A délelőtti órákban terepmunkára, délutánonként szakmai előadások hallgatására kerül sor. Előadóink és a délelőtti terepmunka segítségével arra keressük a választ, hogy milyen szerepe lehet a társadalmi innovációnak a perifériák fejlesztésében.
 

Jelentkezését kérem jelezze a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, hogy a szervezők segítségére legyünk!

Nagy örömünkre szolgálna, ha személyesen is találkozhatnánk Irotán!

Részletes program a linkre kattintva érhető el!

nyariegyetem program

Üdvözlettel:
Csikász Gábor
elnök

nea logo  VM logo  HermanOtto Intezet  magyar naturparkok logo

Média - Hírek

Legfrissebb Híreink

Megjelent: 2020. február 28.

A KIFESZ Miskolcon és Kecskeméten megrendezésre kerülő konferenciák G.Fekete Éva és Csatári Bálint örökül hagyott szellemisége jegyében, emlékük előtti tisztelgés alapján vállalták a közreműködést.
Szeretnénk, ha ezzel is kinyilváníthatnánk, hogy munkásságukat mennyire fontosnak tartjuk, az általuk képviselt gondolatok és értékek megőrzését, továbbvitelét fontos feladatunknak tarjuk.

Emlékezzünk minél többen együttes tanulással, közös gondolkodással és beszélgetéssel fájdalmasan korán eltávozott Évára és Bálint bátyánkra.

 

Copyright © 2020 Kistérségi Fejlesztők Országos Szervezete Egyesület. All Right Reserved.
Powered By Joomla Perfect