Megjelent: 2016. augusztus 02.

nyari egyetem 2016Idén hetedik alkalommal kerül megrendezésre 2016. augusztus 16-19. között Prof. Dr. G. Fekete Éva szakmai vezetésével a Miskolci Egyetem Világ-és Regionális Gazdaságtan Intézete és az Észak-magyarországi Regionális Kutatásokért Alapítvány közös

szervezésében a leghátrányosabb helyzetű térségek társadalmi és gazdasági helyzetével, fejlesztési sajátosságaival foglalkozó LHH Nyári Egyetem Irotán.


Idei speciális témánk a társadalmi vállalkozások. A délelőtti órákban terepmunkára, délutánonként szakmai előadások hallgatására kerül sor. Előadóink és a délelőtti terepmunka segítségével arra keressük a választ, hogy milyen szerepe lehet a társadalmi innovációnak a perifériák fejlesztésében.
 

Jelentkezését kérem jelezze a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, hogy a szervezők segítségére legyünk!

Nagy örömünkre szolgálna, ha személyesen is találkozhatnánk Irotán!

Részletes program a linkre kattintva érhető el!

nyariegyetem program

Üdvözlettel:
Csikász Gábor
elnök

nea logo  VM logo  HermanOtto Intezet  magyar naturparkok logo

Média - Hírek

Legfrissebb Híreink

Megjelent: 2021. július 26.

A KIFESZ június 24-i találkozóján az elnökség tagjai Kőváriné dr. Bartha Ágnes tolmácsolásában megismerkedhettek a KISLÉPTÉK egyesület folyamatban lévő projektjeivel, kiemelten a SmartChain-nal (https://kisleptek.hu/tudastar/publikacio/h2020-smartchain-projekt/) . Jelenleg a vidékfejlesztés egyik aktuális témája a Rövid Ellátási Láncok kialakítása, továbbfejlesztése. A KISLÉPTÉK Innovációs REL HUB-ként ezt a folyamatot segíti azután is, hogy a pályázati források felhasználásra

kerültek. A projekt magyar nyelvű Hírleveleit érdemes áttekinteni (https://kisleptek.hu/hirek/smartchainhirlevel3/), valamint értékes segítséget jelentenek a szakembereknek, a honlapon megtalálható tanulmányok, amelyek betekintést engednek a partnereknél tapasztalt jó gyakorlatokba, jogi megoldásokba is.

 

Copyright © 2021 Kistérségi Fejlesztők Országos Szervezete Egyesület. All Right Reserved.
Powered By Joomla Perfect