Megjelent: 2016. május 31.

forumA 2011-ben indult kezdeményezéssel megalakult, majd változó lelkesedéssel, de évente ülésező Társadalmi Gazdaság Fórum folytatásaként, a KIFESZ és a Miskolci Egyetem 2016. május 26-án Budapesten, rendezte meg a soron következő rendezvényét. A rendezvény fő alappillérei a Miskolci Egyetemen elvégzett „Szolidáris és szociális gazdaság a poszt-szocialista perifériákon”

című kutatási eredmények megvitatása. A műhelybeszélgetés célja a kutatás részeredményeinek  prezentálása, megvitatása, valamint konstruktív továbbgondolása. A másik fontos tématerület, hogy az új programozási időszakban is indulnak a társadalmi gazdasághoz kapcsolódó programok, melyek áttekintésre kerültek. A rendezvény keretében három asztalnál három témakör került kifejtésre, melyek az alábbiak:

1. A társadalmi gazdaság társadalmi, gazdasági, politikai környezete, a változás korszakai, környezeti
    feltételek optimalizálása
2. A társadalmi vállalkozások típusai, jellemző tevékenységei, továbblépési  lehetőségei
3. A társadalmi gazdaság mérhető hasznai és láthatóságának növelése

nea logo  VM logo  HermanOtto Intezet  magyar naturparkok logo

Média - Hírek

Legfrissebb Híreink

Megjelent: 2020. február 28.

A KIFESZ Miskolcon és Kecskeméten megrendezésre kerülő konferenciák G.Fekete Éva és Csatári Bálint örökül hagyott szellemisége jegyében, emlékük előtti tisztelgés alapján vállalták a közreműködést.
Szeretnénk, ha ezzel is kinyilváníthatnánk, hogy munkásságukat mennyire fontosnak tartjuk, az általuk képviselt gondolatok és értékek megőrzését, továbbvitelét fontos feladatunknak tarjuk.

Emlékezzünk minél többen együttes tanulással, közös gondolkodással és beszélgetéssel fájdalmasan korán eltávozott Évára és Bálint bátyánkra.

 

Copyright © 2020 Kistérségi Fejlesztők Országos Szervezete Egyesület. All Right Reserved.
Powered By Joomla Perfect